Facebook Grubuna Nasıl Üye Eklenir

Facebook Grubuna Nasıl Üye Eklenir ve Grup Nasıl Paylaşılır

Facebook Grubuna Nasıl Kurulur grubun adını arama bölümünde arayın ve ana sayfasına giriş yapın. Burada grup resmi için ayrılan sol üst köşedeki kareye tıklayarak grubunuzu temsil eden bir fotoğraf yükleyin. Fotoğrafın boyutları 4 MB’ı aşmamalı.

Facebook'ta olmayan arkadaşlarınızı da e-posta göndererek gruptan haberdar etmeniz mümkün ancak onların grubu inceleyebilmeleri için önce Facebook'a üye olmaları gerekecek. E-posta bölümüne e-posta gruplarının adreslerini ekleyerek grubunuza birçok insanı bir kerede davet etmeniz de mümkün.
Davet gönderirken dilerseniz altta ayrılan "Kişisel Bir Mesaj Ekle" bölümüne grubunuzla ilgili bir metin yazarak davet iletinize ekleyebilirsiniz.

"Görevliler" butonuna tıklarsanız ise, grubun üyelerinin bazılarını grup görevlisi olarak belirleyebilirsiniz. Buradan öncelikle kendinizi görevli olarak seçmeyi unutmayın. Grup kurucusu olarak her tür pozisyonu yaratmak sizin elinizde.

Daha sonra soldaki sütundan "Grup Ayarlarını Düzenle" yazısına seçerek istediğiniz tüm değişiklikleri yapabilirsiniz. Facebook grubunuzu gerçek bir paylaşım mekanı haline getirmek için ilk işiniz buraya üye ekleme olmalı.

Sol üstteki "Davet Et" yazısına tıklayın. Açılan sayfada arkadaşlarınızı gösteren resimli kutular çıkacak, istediğiniz arkadaşlarınızı bu kutulardan seçerek gruba üye olmaya davet edebilirsiniz.

Facebook Grubuna davet etme
Üstteki "Üye" butonuna geri dönerseniz, davet gönderdiğiniz kişiler, gruba eklenen üyeler ve yöneticiler, henüz davete yanıt vermeyenler ve katılmak isteyenlerle ilgili bilgilere ulaşırsınız.


Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »