Facebookta Grup Nasıl Kurulur Resimli Anlatım

Facebookta gurup kurma,facebookta grup nasıl kurulur resimli anlatım ile aşağıda facebook kullanıcılarına yardımcı olmaya çalışacağım.

Facebook da pek çok özel sayfalar ve özellikleri ile hayran sayfaları,oyun sayfaları,video paylaşım sayfaları gibi birçok konuda yüzlece sayfalar yer almaktadır,facebook en önemli özelliği olan grup açma ile kendi arkadaşlarınız arasından belli konuların konuşulup tartışılması için gurup kurabilirsiniz.

Facebookta Grup Nasıl Kurulur Resimli Anlatım 2017

1.Adım
Sağ üste ayarlar kısmından Grup Kur yazısına tıklayarak grup açmanın ilk adımını yapmaktayız. Ayrıca Gurp kur yazısının altında bulunan Grupları yönet ile arkadaşlarınızın gruplarını,onlardan gelen grup önerilerini inceleyebilirsiniz.

Facebookta Grup Nasıl Kurulur Resimli Anlatım 2017


2.Adım
Grup yazısına tıkladıktan sonra önümüze aşağıdaki resimdeki gibi bir ekran açılmaktadır.Grubun adı kısmına grubunuza bir ad belirliyorsunuz.Hemen altında bulunan Üyeler kısmından arkadaşlarınızdan seçim yepınız veya eposta adresini bildiğiniz arkadaşlarınızın eporta adresini yazarak gurubunuza arkadaşlarınızı davet ediniz.

Gizlilik kısmında Herkeze Açık,Kapalı,Gizli ayarlamalarından endinize uygun olanı seçerek Oluştur tuşuna basıyoruz. Grubunuzun Herkese Açık olarak seçerseniz,herkes dilediğince üye olabilir,başkalarını davet edebilir. Üyeler izin verdiğiniz bilgileri görebilir,gruba yorum ekleyebilir.
Grubunuzu Kapalı hale getirirseniz herkes görür ancak yalnızca sizin onayladığınız kişiler üye olabilir.Gizli olmasını tercih ederseniz, grubunuzu kimse göremez ve üyelik isteğinde bulunamaz.Grup arama motorlarında görülmez,yalnızca sizin davet ettiğiniz kişiler üye olabilir. 

Facebookta Grup Nasıl Kurulur Resimli Anlatım 2017

3.Adım 
Açılan aşağıdaki resimden grubumuzun simgesini seçiyoruz ve Tamam tuşuna basıyoruz.

Facebookta Grup Nasıl Kurulur Resimli Anlatım 2017

4.Adım
Teknik olarak Facebook Grubunuz Oluşmuştur artık yönetmek ve arkadaş eklemek size kalmıştır. Ama eğer daha ekleyeceğiniz arkadaşlarınız varsa sağ taraftan ekleyebilirsiniz.

Facebookta Grup Nasıl Kurulur Resimli Anlatım 2017


Facebook’ta bir grup açmaya karar verdiyseniz ve içeriğini belirlediyseniz, grubunuzu kurmadan önce Facebook'un hizmet koşulları ve sınırlamaları hakkında bilgi edinmenizde fayda var.Bunun için ana sayfada sağ alt köşesindeki Koşullar linkine girip bilgi alabilirsiniz.

Sonraki Yazılar
« Prev Post
Önceki Yazılar
Next Post »